perjantai 25. heinäkuuta 2014

Loppu paniikki iski

Moikka!

Täytyy tunnustaa et kyllä tänään iski loppu paniikki päivällä, kun tutkimusta kirjoittelin. Kaikki tuloksetkaan ei ole vielä raportoituna ja huomenna on viiminen työpäivä!! :/

Englanniksi kirjoittaminen vie paljon aikaa... välillä kun tarvii sanakirjastakin apua, vaikka muistaisin/tietäisin sanan niin en välttämättä osaa kirjoittaa sitä okein ja sittten pitää tarkistaa... ja yrittää miettiä et onko tää järkevää englantia... huh huh... ja välillä panikoin et tulihan nyt kaikki tästä teemasta, mitä he sanoivat...  paljon vielä tekstiä puuttuu rapostista ja sit ärsyttää kun etenee hitaasti... ja välillä jopa muistaa et ainiin toikin seikka olis varmaan hyvä mainita jossain kohtaa ja pitääköhän tostakin kirjoittaa...

Noh, onneks on kirjoittamisen lomassa tullut vähän rentouduttuakin :) eilen olin rannalla kaverin kans ja toissapäivänä viimisillä (tai ainakin melkein) shoppailuilla keskustassa, jolloin nuo lasitkin löytyi Röda Korsetin kirpputorilta ja yhdet housut tosi halvalla, ku puoleen hintaan oli kaikki vaatteet... niin ja siellä super isossa kristillisessä musiikki ja kirjakauppa Nya Musikenissakin kävin vähän tuliaisia ja muistoja ostamassa ;)


Salaattia on tullut syötyä melko paljon viime viikkoina, kun sekin on niin halpaa täällä. On pitänyt kehittää erilaisia kokoonpanoja sen kanssa... ensin oli roman salaatti, sitten tuo kesämix tarjouksessa ja tällä viikolla jäävuorisalaatti, niin sitä on nyttenkin jääkaapissa odottamassa huomista. Oispa Suomessakin tuoresalaatit ja vihannekset näin halpoja! Noista herneistä en kyl muista onko ne täällä erityisen halpoja, mut kunnon salaattia ainakin saa vähän yli eurollakin... välillä pitää näyttää niitä terveellisiäkin aterioita mitä syön täällä :)




Mutta onneks lähdin tänään illalla Undergroundiin viimistä kertaa paniikki stressistä huolimatta, sillä oli kiva ilta eikä stressi paniikkiakaan enää! Teen huomenna vielä sen mitä ehdin ja jaksan... loput sitten Suomessa.
Oli mukava seurata tyttöjen touhuja tilalla, vaikkei mitään erityistä tapahtunutkaa. Tänään tila kuitenkin suljettiin normaalia aikaisemmin, koska oli viimeinen ilta ja sitten lähdettiin työntekijöiden kanssa pizzalle sen kunniaksi :) Nyt kesällä tilalla on siis ollut paljon nuoria kesätöissä niin heidän kanssaan pizzalle mentiin ja sieltä sitten päästiin normia aikaan kotio. Olivat hyvän pizerian valinneet, täällä nimittäin on kuulemma huonojakin... ja joitain niistä olen testannutkin... mutta siis, kun Suomessa  kuitenkin kaikki pizeriat on ihan hyviä ja jotkut parempia niin täällä, kun maahanmuuttajia on enemmän ja niitä ravintoloitakin niin joukossa on oikeasti huonojakin. Mutta tänään siis oltiin hyvässä paikassa ja tarjolla oli kana ananas pizzaa sekä kebab pizzaa salaatilla, tuorreella tomaatilla ja ranskalaisilla! Hyvää siis oli! :) en tiedä näänkö näitä tyttöjä enää mut ainakin mukavat muistot jäi! Ja kiva on ollut heitä haastatellakin sekä mielenkiintoista tehdä tutkimusta.

Eipä nyt sit varmaan muuta... ehkä pian taas kerron mihin tilanteeseen tutkimus huomenna jäi...

Danske Bank (tilinro): FI63 8000 1201 5560 90
Viitenumero: 900 106 8 (TÄRKEÄ, JOTTA TUKESI TULEE PERILLE!)
Saaja: Operaatio Mobilisaatio ry (Keräyslupa: 2020/2012/3768)
Tarve tuelle on edelleen, mutta saan tietää päivitetyt tiedot seuraavan kerran vasta elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti