tiistai 29. heinäkuuta 2014

Pian seikkailun maisemat vaihtuu

Heippa!

Tää taitaakin olla sitten viimeinen blogi päivitys, minkä täältä Jöpiksestä teen :/ siis teen kyllä päivityksen ihan viimeisistäkin päivistä, hetkistä, mutta päivitys hetkellä olen jo Suomessa, koska tuskin laivallakaan jaksan sitä tehdä...


Pian nää mun Ruotsi seikkailun maisemat vaihtuu, mutta en halua kuitenkaan ajatella, että seikkailu loppuu... maisemat vaan vaihtuu ja seikkailu jatkuu taas Suomessa. Koko elämähän on yhtä seikkailua... vaikka tän blogin aloitinkin seikkailun ensi askeleilla Råslättissä niin silti seikkailu jatkuu, tää kokemus mukanani koko elämän ajan! :) vielä en kyllä jaksa pohtia mitä kaikkea olen täällä oppinut tms...

Eilen oli viimeiset työjutut, kun palautin muutamia tavaroita OM Sverigen toimistolle ja oli loppu arviointi keskustelu ohjaajan kanssa. Toimisto oli melko tyhjä ihmisistä (kun monet lomalla tai jo Saksassa Teenstreetiä valmistelemassa), mutta kuitenkin minä ja Jackie (kontakti tyyppi, jonka kans monet käytännön asiat hoidin) nautimme viimeisen lounaan yhdessä rennoissa merkeissä samalla jutustellen. Arviointi keskustelu meni hyvin. Ohjaajani on todella tyytyväinen tutkimukseeni, vaikkei se vielä olekaan valmis. Hän haluaa jakaa sen tuomaa arvokasta tietoa monille ja ehkä tänne blogiinikin sen sitten liitän kun se on valmis. 25 sivua teksiä ja silti tuntuu et monta juttua siitä vielä puuttuu, mut ehkä ne ei kuitenkaan oo isoja juttuja. 23 haastattelua tein yhteensä ja niihin osallistui 30 tyttöä, että on mulla ainakin mahtava aineisto nyt! Ja sitä olis tarkotus gradussakin sitten vielä hyödyntää... ja syyskuussa alkaa sitä tarkemmin suunnittelemaan.


Huh... nyt on aika sekavat fiilikset... alan tajuta, et oon oikeasti pian lähdössä täältä :/ kun tuossa äsken ennen, kun aloin tätä kirjoittaa, lueskelin facebookia niin tuli ihan haikea olo, kun mut jo toivotettiin tervetulleeksi Suomeen... mitä jos en haluakaan takaisin Suomeen?! Toisaalta mulla on kyl ollut ikäväkin sinne... mut toisaalta täälläkin on kivaa... mut ehken tännekään haluis jäädä... fiilikset ei vaan just nyt oo kovin hyvät :/ varmaan kaipaisin vaan lomaa ja kun Suomessa odottaa ne raportit mitä pitää alkaa kirjoittella tästä kesästä ja kun se tutkimuskaan ei tullut vielä valmiiksi :( en varmaan jaksa olla sit sosiaalinen heti palattuani, et lomailen vaan aluksi... nyt pitäis seuraavaks alkaa vähän pakkaileen ja siivoaan tuota mun huonetta, ettei sit niin paljon tarvii ku porukat on täällä. Ja meidän piti mennä vielä kavereiden kans rannallekin, mut ukkonen saattaa tulla taas! :/ noh, ainakin voidaan viettää viiminen ilta yhdessä pelaillen! Joten en nyt halua liikaa jäädä näitä negatiivisen sekavia fiiliksiä ajatteleen, vaikka väsyttääkin...!


Tässä vielä vähän kuvia Råslättin maisemista. Yläpuolella on Stadgårdenin koulu tuossa vasemmalla.


Ja näissä kuvissa näkyy tuo punainen kerrsotalo, jossa OM Sverigen toimistokin täällä sijaitsee. Mutta tuo edessä näkyvä pienempi rakennus ei ole se toimisto, vaan kierrätyspiste. Jos en oo vielä maininnut niin täällä kaikki kierrätetään (tai ainakin yritetään) tarkemmin kuin Suomessa.


Haluan vielä nauttia viimeisistä päivistä ja hetkistäni täällä! Ja porukatkin tosiaan tulevat tänne huomenna niin pääsen esitteleen heille paikkoja, missä oon ollut ja kaikkea kivaa :)

Danske Bank (tilinro): FI63 8000 1201 5560 90
Viitenumero: 900 106 8 (TÄRKEÄ, JOTTA TUKESI TULEE PERILLE!)
Saaja: Operaatio Mobilisaatio ry (Keräyslupa: 2020/2012/3768)
Tarve tuelle on edelleen, mutta saan tietää päivitetyt tiedot seuraavan kerran vasta elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti