sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Melkein valmistaaa! :)

Moikka!

Huh, vaikka väsyttää niin viikon vielä aion jaksaa ennen lomaa!!
Melkein on kaikki harjoittelu asiat kasassa. Ensi perjantaina koittaa kauan odotettu harjoittelun päätösseminaari, jossa esittelen oman harjoitteluni muille harjoittelussa olleille. Sitä pitääkin vähän vielä valmistella ja seminaariin kuuluu myös toisen harjoittelun opponointi eli palautteen anto, niin siihen perehtymiseenkin menee vielä aikaa. Sekä tutkimus pitäisi viimeistellä tällä viikolla. Tällä hetkellä odottelen siitä palautetta opettajalta ja englannin kieliasun tarkastajalta, joten aika lailla valmis sekin onneksi jo on! Sitten ehkä tutkimuksen julkaisu/lähettäminen ja apuraha raportin kirjoittaminen jäävät enää seuraavalle viikolle, mutta niistä ei onneks tartte sit paljon enää stressata... lomaa odotan, pakko viettää sitä ainakin viikko tai pari kun saan nää harjoittelu jutut pois alta! En oo ehtinyt koko kesänä kunnolla lomaileen ja lepään ja kun tää alku syksykin on ollut tosi rankka... ihanaa ku ei tartte enää kauan jaksaa!



Aina tulee vähän haikee olo, kun tulee tänne blogiin tai suunnittelee mitä kuvia tänne laittais, ku näkee niitä Ruotsissa otettuja  kuvia.. siitä tuntuu olevan jo super pitkä aika ku siellä olin!! Noh, ihanaa oli kuitenkin viikko sitten palata tänne omaan kämppään. Vastassa oli tuo niin ihana Tulilatva kera toisen melkein samanlaisen sekä vähän suklaata <3 ja muutenkin oli ihanan siistiä! Ei tarvinnut rueta ekana siivoamaan voidakseen sitten purkaa tavarat paikoilleen kaappeihin. Kyllä Jumala johdatti mulle hyvän vuokralaisen kesäksi! :) Ikkunatkin olivat ihanan puhtaat! Olin jo unohtanut tuon, niin vihreän täyteisen maiseman, joka siitä näkyy! Vaahterat, koivut ja omenapuut. Ja mikä parasta: olla omassa rauhassa Uunon kanssa taas. Kun olen saanut muutaman kunnon lepopäivän vietettyä pe seminaarin jälkeen ja voimat palautuneet, niin kyllä sitten taas otan yhteyttä ystäviini ja yritän palautua oikeanlaiseen opiskelijan arkeeni. Ja tätä bloggailuakin sitten taidan gradun teon tiimoilta jatkaa ;)




Danske Bank (tilinro): FI63 8000 1201 5560 90
Viitenumero: 900 106 8 (TÄRKEÄ, JOTTA TUKESI TULEE PERILLE!)
Saaja: Operaatio Mobilisaatio ry (Keräyslupa: 2020/2012/3768)
Tarve tuelle on edelleen. Tällä hetkellä koossa 87% koko harjoittelun tuesta. Jos haluat tukea niin olisi kiva, jos laittaisit siitä viestiä minullekin, niin tiedä paremmin milloin summa alkaa olla kasassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti